Ons proces

Uw droomkeuken in 6 stappen

1

Bereid je zo goed mogelijk voor

Om goed te beginnen, moet u weten wat u wilt. Kijk uit naar voor inspiratie: bezoek keukenshowroom, zoek online informatie, creëer online mood boards ... Denk na over uw behoeften en voorkeuren en idealiter wat onderzoek doen naar materialen, apparaten. Denk na over uw behoeften en voorkeuren en doe idealiter wat onderzoek naar materialen, toestellen, enz. zodat u weet wat u nodig hebt. Meet ook uw ruimte zorgvuldig op

2

Kom langs naar onze showroom

Maak een afspraak in onze showroom om uw droomkeuken te laten ontwerpen. Maak een afspraak met een van onze keuken experten. Zij zullen luisteren naar al uw wensen en ontwerpen op die manier de keuken van je dromen op maat.

3

Klaar voor actie?

Bevalt het project u? We nemen de uiteindelijke afmetingen van uw keuken. Onze professionele installateur komt de exacte maten opmeten van uw ruimte en stuurt alle gegevens naar onze team van dossierbeheerders. Wij zorgen ervoor dat de keuken perfect in uw ruimte past.

4

We produceren uw keuken

Stap4: Wij produceren uw keuken. We beginnen de productie van uw keuken bij een van onze Duitse partners. Wij werken uitsluitend met bekende keukenfabrikanten, die de kwaliteit van hun producten waarborgen.

5

Wij leveren en plaatsen uw keuken

Wij leveren en plaatsen uw keuken. We brengen u  natuurlijk vooraf op de hoogte van de datum waarop wij uw keuken zullen leveren en plaatsen. Zorg dat u goed voorbereidt op deze dag: zorg voor een parkeerplaats, maak het gebied vrij... Meer informatie hierover vindt u in onze klantenbrochure, die u na uw aankoop ontvangt.

6

Geniet volop van uw droomkeuken

Eindelijk, tijd om u vrienden uit te nodigen om samen te genieten van de uw nieuwe keuken en dit te vieren. Bewonder het en geniet er met een gerust hart van dankzij onze garantievoorwaarden. Kortom, wij bieden u 20 jaar garantie op kasten op maat en 5 jaar garantie op keukenapparatuur*

*5 jaar garantie op keukenapparatuur  voor merken die in aanmerking komen.